Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

MERCEDES BENZ ACTROS 2548 trojstranka, valník s plachtou 6x2 LOWDECK r.v. 04/2013, EURO 5, 1600995 km, 11946 cm3, 350 kW, automatická prevodovka, motorová brzda, klimatizácia, nezávislé kúrenie, nezávislá klimatizácia, chladnička, 2x posteľ, 3 náprava zdvíhacia, ťažné 50, komplet na vzduchu, váha- 10.450 kg, celková hmotnosť- 25.000 kg, rozmery ložnej plochy D- 7,70m, Š-2,48m, V-3m, stav pneumatík 40% Batérie môžu opotrebované, je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here. CENA: 15.900,- EUR + DPH STK/EK 06/03/2025

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

MERCEDES BENZ ACTROS 2548 trojstranka, valník s plachtou 6×2 LOWDECK, EURO 5, VIN 593

15900 €

19080 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny