Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

MERCEDES BENZ ACTROS 2548 trojstranka 6x2 r.v. 06/2016, EURO 6, 1373236 km, 12809 cm3, 330 kW, priechodná tandemová súprava, automatická prevodovka, motorová brzda, klimatizácia, nezávislé kúrenie, 2x posteľ, chladnička, na vzduchu, váha- 11.560 kg, celková hmotnosť- 26.000 kg, rozmery ložnej plochy D- 7,72m, Š-2,50m, V-3m, stav pneumatík 50% Batérie môžu byť opotrebované, v tom prípade je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here, Poskytujeme výhodné financovanie prostredníctvom leasingu alebo úveru podľa požiadaviek klienta STK/02/10/2024 PANAV typ TV018M, trojstranka r.v. 05/2016, kotúčové brzdy, váha- 4.830 kg, celková hmotnosť- 18.000 kg, D-7,74m, Š-2,50m, V-3m, stav pneumatík 80% STK/13/07/2024 CENA za súpravu: 19.900,-EUR + DPH

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

MERCEDES BENZ ACTROS 2548 trojstranka 6×2 VIN 878 + PANAV typ TV018M, trojstranka VIN 348

19900 €

23880 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny