Počet kilometrov

235 kW

Typ paliva

Popis

MERCEDES BENZ ACTROS 2532 L 6X2 vozidlo na prepravu komunálneho odpadu, nadstavba ROTOPRESS r.v. 3/2011, EURO 5, 58159 km, 11946 cm3, 235 kW, automatická prevodovka, motorová brzda, klimatizácia, na vzduchu, zadná natácacia náprava, tlakové cistenie vodou, nefunkcný ohrev vody umývacieho zariadenia, váha: 15.140 kg, celková hmotnost: 27.000 kg, stav pneumatík 30%, vozidlo má zahranicný TP CENA: 50.900,- EUR + DPH

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

Mercedes Benz ACTROS 2532 L 6X2 na prepravu komunálneho odpadu nadstavba ROTOPRESS, EURO 5, automat VIN 998

50900 €

61080 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny