Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

MAZDA 6 GH hatchback r.v.:07/2010, 247013 km, 114 kW, 1999 cm3, benzín, manuál 6 rýchlostný, 5 miest na sedenie, klimatizácia, vpredu + vzadu parkovacie senzory, multifunkčný volant, 4x elektrické okná, palubný pc, ABS, servo, ASR, bluetooth, rádio + CD, vpredu vyhrievané sedadlá, 8x airbag, ALU disky, kozmetické vady vid foto, plne funkcne pojazdne - nutna kontrola napravy - capy , geometria, CENA : 1900 EUR nie je možný odpočet DPH Batérie môžu byť opotrebované, v tom prípade je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here, Poskytujeme výhodné financovanie prostredníctvom leasingu alebo úveru podľa požiadaviek klienta.

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

MAZDA 6 GH hatchback VIN 560

1900 €

Bez možnosti odpočtu DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny