Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

IVECO TRAKKER 450 jednostranný vyklápač 8x4 r.v:08/2019, 54662 km, 331 kW, 12882 cm3, EURO 6, manuál, motorová brzda, klimatizácia, 2x miesta na sedenie, ťažné 50mm, na perách, stav pneu 60%, vzadu vývovy na vzduch, oceľová nadstavba, váha: 14952 kg, celková hmotnosť: 41000 kg, CENA : 77900 EUR + DPH https://youtu.be/xPU9_FTQ5H0 Batérie môžu byť opotrebované, v tom prípade je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here, Poskytujeme výhodné financovanie prostredníctvom leasingu alebo úveru podľa požiadaviek klienta

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

IVECO TRAKKER 450 jednostranný vyklápač 8×4, EURO 6, manuál, VIN 151

77900 €

93480 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny