Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

IVECO DAILY 65C15 skriňová dodávka r.v.: 12/2006, 397728 km, EURO 3, 107 kW, 2800 cm3, manuál 6 st., 3 miesta na sedenie, 2x elektrické okná, zadné hydraulické čelo, vzadu na perách, stav pneu 30%, váha: 3.700 kg, celková hmotnosť: 6.500 kg, rozmery ložnej plochy :D: 5,13m, Š: 2,23m, V: 2,00m, nefunkčný tachograf, Batérie môžu opotrebované, je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here. CENA : 3.300,-EUR + DPH

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

IVECO DAILY 65C15 skriňová dodávka, EURO 3, manuál VIN 971

3300 €

3960 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny