Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis vozidla

IVECO 70C18 hákový naťahovač kontajnerov 4x2 r.v. 04/2024, EURO 6, 100 km, 2998 cm3, 132 kW, 3 miesta na sedenie, 2x elektrické okná, 1x airbag, klimatizácia, multifunkčný volant, palubný PC, tempomat, uzávierka vzadu, ABS, ESP, SERVO, diaľkové ovládanie, na perách, servisná knižka, váha- 3.510 kg, celková hmotnosť- 7.200 kg, (r.v.03/2023, zariadenie HYCA nebolo uvedené do prevádzky. Kupujúci si dá spustiť záruku, ktorá bude plynúť od uvedenia zariadenia do prevádzky) CENA: 60.900,-EUR + DPH

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

IVECO 70C18 hákový naťahovač kontajnerov 4×2 VIN 435

60900 €

73080 € s DPH

73080 €