Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

HYUNDAI i 30, r.v. 02/2020, EURO 6, 52956 km, 1368 cm3, 73 kW, benzín, manuálna prevodovka 6 st., automatická klimatizácia, vyhrievanie predných sedačiek, elektrické okná + zrkadlá, multifunkčný volant, multifunkčný dotykový displej, parkovacie senzory + kamera, tempomat, ESP, ABS, SERVO, funkcia vybočenia z jazdného pruhu, 4x airbag, disky z ľahkých zliatin, Batérie môžu byť opotrebované, v tom prípade je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here, Poskytujeme výhodné financovanie prostredníctvom leasingu alebo úveru podľa požiadaviek klienta. CENA: 9.900,-EUR s DPH, možný odpočet

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

HYUNDAI i 30 VIN 727

8250 €

9900 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny