Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

FIAT DUCATO 3,0 CNG r.v.12/2018, 120593 km, 2999 cm3, 100 kW, benzín/plyn, manuálna prevodovka, 3 miesta na sedenie, klimatizácia, 2x elektrické okná, 1x airbag, rádio + CD, ABS, ASR, SERVO, váha- 2.574 kg, celková hmotnosť- 3.500 kg, rozmery ložnej plochy D- 3,56m Š- 1,86m V- 1,93m CENA: 10.500,- EUR s DPH, možný odpočet DPH STK/EK 27/09/2024

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

FIAT DUCATO 3,0 CNG VIN 978

8750 €

10500 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny