Počet kilometrov

Prevodovka

Typ paliva

Popis

CITROEN XM 2,5 Turbo Diesel r.v. 07/1997, sedan, 312231 km, 2446 cm3, 94 kW, manuálna prevodovka 5 st., 5 miest na sedenie, klimatizácia, multifunkčný volant, ABS, SERVO, kazetové rádio, kozmetické vady - viď. foto, Batérie môžu byť opotrebované, v tom prípade je potrebné si priniesť vlastné alebo kúpiť nové. Batteries can be damaged, so you have to bring your own or you can buy new ones here, Poskytujeme výhodné financovanie prostredníctvom leasingu alebo úveru podľa požiadaviek klienta. CENA: 790,-EUR s DPH, možný odpočet DPH STK/EK 20/06/2026

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

CITROEN XM 2,5 Turbo Diesel VIN 449

658 €

790 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny