Počet kilometrov

350003 km

Popis

TOYOTA LAND CRUISER 4,5 200 V8 4x4 r.v. 05/2008, EURO 4, 350000 km, 4461 cm3, 195 kW, diesel, automatická prevodovka 5 st., 5 miest na sedenie, ALU disky, uzávierky stredového diferenciálu, funkcia zjazd z kopca, kožený interiér, elektricky nastaviteľné, pamäťové, vyhrievané predné sedačky, ABS, ESP, SERVO, GPS, strešné okno, 4x elektrické okná, elektrické zrkadlá, ťažné zariadenie, tempomat, multifunkčný volant, bluetooth, CD + radio, bezkľúčové štartovanie, 2x TV, zadná cúvacia kamera, parkovacie senzory vpredu aj vzadu, vozidlo je nepojazdné - MOTOR K.O. - zadretý, vybratý, CENA: 13.900,-EUR, nie je možný odpočet DPH STK/EK 11/04/2025

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

Toyota Land Cruiser 4,5 200 V8 4×4 VIN 788

13900 €

Bez možnosti odpočtu DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny