Počet kilometrov

213 kW

Typ paliva

Popis

MAN 19.293 4X4 retazový natahovac kontajnerov s nadstavbou FORNAL NKR 120V r.v. 10/2001, 278048 km, EURO 3, 9973 cm3, 213 kW, manuálna prevodovka, motorová brzda,na perách, váha: 7.715 kg, celková hmotnost: 18.000 kg, vpredu radlica na sneh, zimná údržba, stav pneumatík 70% CENA: 16.900,-EUR + DPH 16.10.2022

Neprehliadnite - Ponúkame výkup vozidiel

Neustále vykupujeme všetky použité nákladné vozidlá, návesy, prívesy, s tuzemským pôvodom a aj zo zahraničia, s ŠPZ aj bez ŠPZ, akékoľvek staré. Vykupujeme aj havarované alebo akokoľvek poškodené vozidlá. Ak uvažujete o kompletnej výmene vozového parku Vašej firmy, sme ochotní vykúpiť všetky vozidlá.

Sme ochotní pristúpiť k rýchlemu jednaniu a vyplatiť Vám peniaze ihneď! Ak máte záujem o predaj vozidla, kontaktujte nás na nižšie uvedené telefónne číslo alebo na emailovú adresu. Obratom Vám vypracujeme cenovú ponuku, stačí ak nám do mailu pošlete fotky vozidla, scan Osvedčenia o registrácii a pridáte krátky popis o stave vozidla.

Email: truck.slovakfinance@gmail.com. Tel.č: 0902 666 662.

MAN 19.293 4X4 retazový natahovac kontajnerov s nadstavbou FORNAL NKR 120V + radlica na sneh, manuál VIN 491

16900 €

20280 € s DPH

Tento inzerát je ešte aktuálny